Eerste beelden van George Romero’s Empire of the Dead

When the dead fight the dead, where does that leave the living?

Al een paar keer werd er geteased naar de comic die George Romero voor Marvel aan het schrijven was, maar telkens wilde hij er niet inhoudelijk op in gaa; “Well I can tell you it won’t involve any of their on-going characters, there will be no superheroes. But it will involve zombies!”. Op 8 januari is het dan zover, het eerste deel van ‘Empire of the Dead’ ligt dan in de winkels.

Welkom in New York City jaren nadat een verschrikkelijke plaag de natie heeft geteisterd. The Big Apple is een veilige zone, maar dat biedt geen garantie daar binnen! Vleesetende zombies lopen rond in de overblijfselen van Manhattan – en ze zijn niet alleen. Vampiers liggen in de schaduwen op de loer voor een feestmaal met zowel levenden en de doden, niemand is veilig.

Het verhaal van ‘Empire of the Dead’ is geschreven door George A Romero en de tekeningen zijn van Eisner Award winnaar Alex Maleev. Zie hieronder de preview:
Empire-Of-The-Dead-Preview-1
Empire-Of-The-Dead-Preview-2
Empire-Of-The-Dead-Preview-3
Empire-Of-The-Dead-Preview-4

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x