George Romero werkt aan film The Zombie Autopsies en een comic voor Marvel

George A. Romero werkt aan een verfilming van het boek “The Zombie Autopsies: Secret Notebooks From The Apocalypse”. Dit gaf Romero aan in een interview tijdens het Lund International Fantastic Film Festival in Zweden, waar hij als jurylid aanwezig was. Voordat nu een groot gejuich opstijgt, Romero geeft zelf aan dat hij aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt, en dat gemiddeld maar een op de twaalf voldoende financiering bijeen krijgt om van de grond te komen.

Zombie Autopsies is geschreven door Stephen Schlotzman, assistent professor psychiatrie aan de Harvard Medical School. Het is zeker geen alledaags zombieboek, maar een weergave van de aantekeningen van de (jaja, fictieve) zombie expert Dr. Stanley Blum. Deze aantekeningen zijn vrijgegeven door de World Health Organisation, om aan de wereld duidelijk te maken dat zombies niet alleen bestaan, maar dat er ook een remedie is. Dokter Blum en zijn team voerden op een afgelegen eiland experimenten uit op zombies om zo achter de geheimen van hun infectie te komen. Alle ervaringen, inclusief illustraties van zombie-anatomie, worden weergegeven in het boek. Zoals Romero zelf zegt: “I’ve written and made films about zombies for over forty years. In all that time, I’ve never been able to convince my audience that zombies actually exist. On page one of The Zombie Autopsies, Steven Schlozman takes away any doubt. This fast-moving, entertaining work will have you chuckling…and worrying.”

In het interview geeft George Romero aan ook te werken aan een psychologische thriller. En, comic-liefhebbers opgelet, aan een comic voor Marvel. Het plot is nog een groot geheim, maar er zullen zeker zombies in voorkomen, niet de gebruikelijke Marvel-karakters en superhelden.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
11 jaren geleden

Ik ben benieuwd naar de comic. De vorige comic van Romero genaamd Toe Tags (DC) smaakte zeker naar meer!

purple
purple
11 jaren geleden

Leuk leuk! En tot die tijd ben ik nog wel even zoet met Marvel Zombies 🙂

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x