Sheriff Hopper speelt de rol van een gewelddadige Kerstman in trailer van Violent Night

Het is dan nog wel niet eens Halloween geweest maar de Nachtvlinders kijkt voor jullie alvast vooruit naar het eind van het jaar. Normaal gesproken is december bedoeld voor een tijd waarin iedereen met hun gezin kan bijkomen en de mogelijkheid heeft om te genieten van deze knusse gezelligheid. Dit is misschien een klein beetje saai voor horrorfans dus om deze reden melden wij graag dat er dit jaar naast de lieve oude Kerstman er ook een gewelddadige variant wordt getoond in de film Violent Night.

De film toont het verhaal van een rijk gezin welke tijdens een kerstavond bedreigd wordt door een groep inbrekers. Deze inbrekers nemen iedereen van de familie ter gijzeling maar net als de hoop op een mooie kerst voorbij lijkt te zijn komt de Kerstman eraan om een voor een met de criminelen af te rekenen. In de film wordt de kerstman gespeeld door David Harbour welke bij velen beter bekend staat door zijn rol als Sheriff Hopper in de Netflix-serie Stranger Things. Een andere bekende acteur in de film is John Leguizamo (Leuk feitje; deze acteur heeft Luigi gespeeld in de oude Mario Brothers film), Leguizamo speelt hier namelijk de leider van de criminelen.

Violent Night is vanaf 1 december in de bioscoop in Nederland te zien. Als je daarentegen niet kan wachten om te kijken naar een gewelddadige versie van de Kerstman dan hebben wij nog goed nieuws. In 2020 is namelijk de film Fatman uitgebracht, in deze film neemt de kerstman gespeeld door Mel Gibson het op tegen een huurmoordenaar welke de opdracht heeft gekregen om de Kerstman te vermoorden. Eventueel heb je dus vanaf dit jaar ook de mogelijkheid om een gewelddadige kerst(man) filmmarathon te houden, wie wil dat nou niet?

Violent Night - Official Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Sheriff Hopper speelt de rol van een gewelddadige Kerstman in trailer van Violent Night”

  1. Ik zag de trailer laatst in de bioscoop en had gelijk zoiets van WTF!? Dat zag er gruwelijk grappig uit. David Harbour (Hellboy) is natuurlijk ook een prachtige acteur voor zo’n rol.

    Als je de marathon nog wat wilt uitbreiden kan ik trouwens “Rare Exports” aanbevelen. Ook daar komt een nogal ruige kerstman in voor 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie