Gezellig avondje voor realisatie Nederlandse zombiefilm

Film maken is in het ‘ondergrondse’ meer een sociale gebeurtenis dan het vaker voorkomende zakelijke aspect van het verkopen van een filmproduct. Met vrienden en gepassioneerde betrokkenen in je vrije tijd met liefde werken aan je eigen speelfilm. De kwestie van genoeg geld komt altijd een keer om de hoek kijken, en je wenst altijd wel over wat meer euro’s te kunnen beschikken.

De lieden van Psycho Cru hebben daar een passende oplossing voor: een gezellig avondje organiseren. En dat doen ze op zaterdag 25 februari om 19.00u in het even sfeervolle getitelde De Zaal van de Lange Adem in Amsterdam-Noord. De entree is slechts 3 euro en dan wordt je getrakteerd op nieuw materiaal uit hun ode aan de Italiaanse zombiefilm ‘Il Campeggio Dei Morti Viventi’, maar ook een trailer en scène uit de nieuwe Nederlandse slasher ‘Virgo’ (met regisseur Arjan van Hoorn in aanwezigheid), eerdere korte films van Psycho Cru, maar ook nog een film noir en een no-budget film uit Costa Rica. En als kers op de taart, eindigt men met een verrassingsfilm en het “laatste Psycho Cru-sacrament” van een echte priester, waarna men dus gezegend naar huis moge gaan.

Consumpties kosten slechts 1 euro, dus de alcohol zal ongetwijfeld rijkelijk vloeien. Daarnaast is iedereen vrij om uit pure ontroering zijn/haar portemonnee te trekken en te doneren. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar de realisatie van ‘Il Campeggio Dei Morti Viventi’. Dat lijkt me wel een gezellig avondje waard!

 

Interessant artikel?

Plaats een reactie