Oude én nieuwe Ghostbusters werken samen in trailer Ghostbusters: Frozen Empire

Het is zo klaar als een (ijs)klontje: de nieuwe film van onze favoriete spokenjagers Ghostbusters: Frozen Empire wordt weer een fantastisch spektakel met veel eerbetoon aan het originele werk. Kijk hieronder gauw de volledige trailer.

GHOSTBUSTER: FROZEN EMPIRE - Official Trailer (HD)

In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar de overbekende, iconische brandweerkazerne in New York. Hier was het allemaal begonnen en het lijkt erop dat het weer op het punt staat om verder te gaan. De Ghostbusters hebben een onderzoekslaboratorium ingericht waarin ze nog beter onderzoek kunnen doen naar de verschillende spoken. Ze kopen oude, occulte voorwerpen over van mensen, in de hoop iets speciaals te ontdekken. Als er dan vervolgens een kwaadaardige kracht vrijgelaten wordt, moeten zowel de oude als de nieuwe Ghostbusters hun krachten bundelen om de stad te redden en de wereld van een nieuwe ijstijd te behoeden.

De regie is in handen van Gil Kenan. Daarnaast spelen acteurs Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, McKenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswald, Bill Murray, Ernie Hudson en Dan Aykroyd mee. Wat een feest! Blij dat Mr. Murray het toch nog oké vond om mee te doen. Ik kijk hier heel erg naar uit. De film komt 4 april in de Nederlandse bioscopen. Kijk voor meer informatie op de officiële site.

Ghostbusters: Frozen Empire
Still uit Ghostbusters: Frozen Empire Ⓒ Universal Pictures

Heb jij de eerste, originele film en het vervolg gezien? Hierna kwam er een versie met alleen vrouwelijke Ghostbusters, maar daar hebben we het maar niet over. Dit deel is dan weer het vervolg op Ghostbusters: Afterlife, die best goed werd ontvangen, maar meer voor de nostalgische gevoelens. Laten we hopen dat dit deel het nóg beter doet.

Interessant artikel?

Plaats een reactie