Teaser ‘Ghostbusters: Frozen Empire’ – 2024 krijgt een ijskoude zomer!

Volgend jaar verschijnt er weer een nieuwe Ghostbusters-film, het vervolg op Afterlife krijgt de titel Ghostbusters: Frozen Empire. De spokenjagers keren terug naar New York en ervaren daar ijzige kou… Er is een eerste teaser vrijgegeven!

In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begon – de iconische brandweerkazerne in New York City – om samen te werken met de oorspronkelijke Ghostbusters, die een topgeheime onderzoekslaboratorium hebben ontwikkeld om het geesten vangen naar een hoger niveau te tillen. Maar wanneer de ontdekking van een eeuwenoud artefact een kwaadaardige kracht ontketent, moeten zowel oude als nieuwe Ghostbusters de handen ineenslaan om hun thuis te beschermen en de wereld te redden van een tweede IJstijd.

GHOSTBUSTERS: FROZEN EMPIRE - Official Teaser Trailer (HD)

Ghostbuster: Frozen Empire zal 28 maart in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. De regie is dit keer in handen van Gil Kenan, die samen met Jason Reitman het script schreef.

Ben jij blij dat er na Ghostbusters: Afterlife nog een film in deze reeks komt?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x