Ghostface is nog niet klaar… Scream 6 komt er aan!

We kennen Ghostface inmiddels al maar liefst 26 jaar. De ‘held’ van de vijf Scream-films houdt ons inmiddels al bijna drie decennia wakker en hij (of zij) is nog steeds niet klaar met ons… Nu het vijfde deel dat nog geen maand in de bioscopen draait, wereldwijd als meer dan 100 miljoen dollar heeft opgebracht, is er al een zesde deel aangekondigd door filmproductiemaatschappijen Paramount en Spyglass!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Het script van het zesde deel is wederom in handen van James Vanderbilt, Guy Busick. En Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett zullen ook weer de regie op zich nemen. In persberichten zijn bovenstaande schrijvers en filmmakers vol lof over de fans van Ghostface, over de originele producenten van de filmreeks en over de ‘Scream’-familie, waar ze nu ook een deel van uitmaken. Concrete details over het plot van de zesde film zijn nog onduidelijk. Ook weten we nog niet wie van de castleden terugkeren en wie niet. Hoofdrolspeelster Neve Campbell zegt in een interview: It would seem there’s always more stories to be told in Woodsboro and there is a taste for it. So, I think, if people love this one, I would imagine there will be an appetite and we, of course, would all love to be a part of it. Ze laat de deur op een flinke kier staan dus!

Het enige wat we weten is dat het filmen van het zesde deel in de Scream-reeks dit jaar nog gaat beginnen, maar wanneer de film dus in bioscopen zal verschijnen, is nog niet zeker. Maar dat Ghostface terug gaat komen, staat in ieder geval vast!

Wat vond jij van Scream 5? Kijk jij uit naar een nieuw deel?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie