Mothra, Rodan en King Ghidorah in trailer Godzilla: King of the Monsters

Er daar is vanaf de San Diego Comic-Con ook de trailer voor de nieuwe film in Legendary’s MonsterVerse: Godzilla – King of the Monsters.

Godzilla: King of the Monsters - Official Trailer 1 - Now Playing In Theaters

Juist, naast Godzilla komen ook de kaijus Mothra, Rodan en de driekoppige King Ghidorah voorbij! Het crypto-zoölogische instituut Monarch zal de menseheid moeten behoeden van uitsterven, maar welke keuzes maken ze als deze gigantische eeuwenoude monsters opstaan?

De regie is in handen van Krampus-regisseur Michael Dougherty. De cast bestaat uit Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Bradley Whitford, Thomas Middleditch, Charles Dance, O’Shea Jackson Jr., Aisha Hinds, Zhang Ziyi en Millie Bobby Brown:

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Naast de trailer en teaser is er een speciale Monarch Sciences website gelanceerd waar je meer kan leren over de monsters die zich onder het aardoppervlak verborgen houden.

MonsterVerse?

Ja, filmstudio Legendary werkt een monsteruniversum uit rond Godzilla en King Kong, waarbij in 2020 beide monster in gevecht met elkaar zullen gaan.
1 – Godzilla (2014)
2 – Kong: Skull Island (2017)
3 – Godzilla: King of the Monsters (2019)
4 – Godzilla vs. Kong (2020)
Ik heb wel eens gedacht dat ook Pacific Rim in deze wereld werd meegenomen, maar dat is duidelijk niet het geval.

Om een idee te geven wat er allemaal op de San Diego Comic-Con gebeurt, naast de panels waar je soms lang in de rij moet staan, zijn er rondom de beurs allerlei kleinere events. Op de San Diego Comic-Con beleefde ik hoe het voelt als Godzilla door jouw stad loopt:

Godzilla Cast & Director Visit the Godzilla Encounter @ SDCC 2013 [HD]

Godzilla Encounter Reactions @ SDCC 2013 [HD]

Godzilla: King of the Monsters zal vanaf 30 mei in de Nederlandse bioscopen gaan draaien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie