Poster, teaser en foto’s van Japanse Godzilla: Resurgence

godzilla resurgence poster
In 2014 zagen we Godzilla 3D van regisseur Gareth Edwards in de bioscopen en was zo’n succes dat filmstudio Legendary Pictures niet alleen een vervolg wil in 2018, ook een Godzilla vs. King Kong in 2020 wil.

Maar, hoewel Hollywood diverse Godzilla-films heeft gemaakt (en verneukt) is het natuurlijk van origine een Japans monster. Een kruizing tussen een gorilla (Japans: gorira) en een walvis (kujira), samengevoegd: Gojira. Wat dan uitgesproken door een Japanner weer klinkt als Godzilla. Filmstudio Toho heeft sinds de eerste Godzilla uit 1954 al 28 films met dit monster geproduceerd en volgend jaar komt deel 29 uit: Godzilla Resurgence. Dit deel is geregisseerd door het duo Hideaki Anno en Shinji Higuchi.

『シン・ゴジラ』特報

De bovenstaande poster en teaser verschenen vorige maand, vandaag is via the good, the bad and godzilla meer bekend geworden over het uiterlijk van Godzilla. Deze foto’s zijn gemaakt op de set, waarschijnlijk onbedoeld getweet en verspreid.
Godzilla Resurgence
De foto’s zijn van het pak van Godzilla, volgens de verhalen gaan er dit keer 3 mensen in en moet het een monster gaan uitbeelden van 118.5 meter. Dat is de grootste ooit, in de versie van Gareth Edwards was het monster ‘slechts’ 108.2 meter. Godzilla ziet er gewond uit, er zijn aanvullende plotdetails die dit verklaren: In Godzilla: Resurgence zal het monster maar liefst drie keer transformeren. Deze foto’s zijn van na zijn eerste verschijning, in zijn laatste verschijning zullen de fans ‘oude’ Gojira weer herkennen.

Niks van het bovenstaande is bevestigd, maar zal duidelijk worden als de film op 29 juli 2016 in de Japanse bioscopen te zien zal zijn als ‘Shin Gojira’. Wanneer de film als ‘Godzilla: Resurgence’ in het westen zal verschijnen is nog niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Poster, teaser en foto’s van Japanse Godzilla: Resurgence”

  1. Ben nog niet helemaal overtuigd als ik zo de poster, teaser & foto’s zie. Ga hem zeker wel kijken omdat ik de japanse films erg goed vind. Dus even afwachten op de volledige trailer 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie