Graphic novel van Dead Space 3 aangekondigd: Liberation

Goed nieuws voor de Dead Space liefhebbers onder ons: EA’s Visceral Games en Titan Books hebben een graphic novel van de horrorgame reeks aangekondigd, Dead Space: Liberation.

In een eerder nieuwsbericht van ons wordt al het een en ander verteld over Dead Space 3. Na een noodlanding op de vijandige planeet Tau Volantis, speel je het karakter Isaac Clarke, die samen met teamgenoot sergeant John Carver, moet zien te overleven tegen een horde van Necromorphs.

In Dead Space: Liberation zul je meer leren over het verhaal achter het co-op karakter John Carver; hoe het komt dat John en Isaac, twee mensen met enorm verschillende persoonlijkheden, op dezelfde planeet terechtkomen en de Necromorphs een kopje kleiner moeten maken.

Naast Liberation zal er ook nog een art boek uitgebracht worden, The Art of Dead Space, met meer dan 300 afbeeldingen, concept schetsen en commentaar van de tekenaars. Ook zul je hier artwork van de eerdere delen van de franchise in terug vinden.

Dead Space: Liberation telt 112 pagina’s en zal $17,95 gaan kosten. The Art of Dead Space telt 192 pagina’s en kost $34,95. Als je staat te popelen om meer van het Dead Space universum te leren, zul je helaas nog even moeten wachten. Beide boekwerken zullen namelijk tegelijk met deel 3 van het spel op 5 februari 2013 uitkomen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Graphic novel van Dead Space 3 aangekondigd: Liberation”

Plaats een reactie