Guillermo del Toro toont zenuwslopende CGI screentest voor gecancelde ‘At the Mountains of Madness’ verfilming

Guillermo Del Toro is al jarenlang bezig om een adaptatie van H.P. Lovecraft’s fantastische At the Mountains of Madness van de grond af te krijgen. Op een gegeven moment waren zelfs James Cameron en Tom Cruise als respectievelijk executive producer en lead actor aangehaakt. Helaas is er tot op heden nog niet veel terecht gekomen van dit ontzettend ambitieuze project.

Het is daarom ook extra verrassend dat Del Toro op Instagram even hartstikke casual een CGI test clip deelde voor het filmproject. Het resultaat is evenredig erg zuur alsook fantastisch, de screentest ziet er namelijk super vet uit. Het Lovecraftiaanse gedrocht, waarschijnlijk een ‘Shoggoth’ indien dit trouw is aan het verhaal, is een echte overwinning op gebied van de combinatie cosmische- en bodyhorror. Is del Toro hier mee nou aan het hinten dat hij het nog eens gaat proberen? Misschien zijn er wel nieuwe deuren geopend na de release van Cabinet of Curiosities, waarvan ook veel inherent Lovecraftiaans is. Who knows? Wat we wel weten: Deze CGI screentest ziet er zó ontzettend goed uit, wij willen meer. Jullie ook?

Bekijk het filmpje hier.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Guillermo del Toro toont zenuwslopende CGI screentest voor gecancelde ‘At the Mountains of Madness’ verfilming”

  1. Als je dit ziet, besef je hoe belangrijk geluid in een film is. Zonder dreigende muziek en ditto geluiden van het monster is het behoorlijk zouteloos. Desalniettemin zou het heel gaaf zijn als dit nog wel van de grond komt!

    Beantwoorden

Plaats een reactie