Michael escaped… kijk hier de Halloween trailer!

Wat wordt hier naar uitgekeken, de nieuwe Halloween-film waar John Carpenter zelf achter staat. Vandaag verscheen eindelijk de officiële trailer, maakt deze de hype waar?

Het officiële plot is niet zo boeiend als de bovenstaande trailer: In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

Fijn om te weten is dat John Carpenter zelf als uitvoerend producent bij deze film is betrokken. Als bedenker van Michael Myers was hij verre van enthousiast van deel 3 en verder. Samen met horrorproducent Jason Blum is hij de drijvende kracht achter dit vervolg op Halloween 2 uit 1981. Dat dit goed te zien is analyseerde Johan de Joode al aan de poster. Verder zijn filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) druk bezig geweest om te zorgen dat deze moderne horror aansluit op de twee klassiekers.


De film moet op 1 november in de Nederlandse bioscopen gaan draaien, maar ik verwacht wel wat voorpremières met halloween.

Zelf heb ik nog enige moeilijk met de titel, waarom slechts Halloween ? Wat vinden jullie van de trailer?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie