Halloween Amsterdam Festival 2010: Mad Science!

Al tien jaar organiseert Amsterdam Spook in Boom Chicaco Amsterdam een Halloweenfeest. Hoewel het Amsterdam Halloweenfeest vorig jaar in Boom Chicago een succes was, doet de film die dezelfde avond is gemaakt anders vermoeden:

Halloween THRILLER, the movie!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tapcT0NF28M&fs=1&hl=nl_NL&rel=0]

Amsterdam Halloween Festival 2010

Ook dit jaar grijpt het Halloweenvirus om zich heen. Een golf van creativiteit heeft het DNA van de stad besmet. Het origineelste Halloweenfeest van Amsterdam zal in het teken staan van Mad Science en biedt je de kans te experimenteren met je donkere kant. De organisatie is in handen van Amsterdam Spook, de plaats van handeling dit jaar opnieuw Boom Chicago.

Amsterdam Halloween Festival: Mad Science!

Halloween staat dit jaar in het teken van de wondere wereld van de wetenschap – krankzinnige wetenschap. Als de zon ondergaat en de nacht valt, verschijnen in Boom Chicago top-dj’s, live performers en DNA-wetenschappers; er is een laboratorium voor experimenteel onderzoek.

De dresscode voor het feest is dan ook duidelijk: kom als een genetisch gemanipuleerd organisme, mutatie, microbe, zombie, kloon of gestoorde wetenschapper. Of kies een van je favoriete ziektes, virussen of bacteriën. Naast een geldprijs ontvangt de winnaar voor het beste en origineelste kostuum een DNA-portret!

Het Amsterdam Halloween Festival vindt plaats van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober in Boom Chicago. Because Halloween deserves more than one night.
Vrijdag 20.00u: Strap on the rollerskates & slap on your costume early for the Fright Night Skate
Zaterdag 22.00u: Mad Science costume bash at Boom Chicago. (kaarten 18,50e voorverkoop/ 22,50e bij de deur)
Zondag 21.00u: Halloween scream-a-thon film night.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie