Halloween Fright Nights in Walibi geopend

Net als elk jaar wordt er in Walibi ook Halloween gevierd, gisteravond ging de veertiende editie van Walibi Halloween Fright Nights van start. BN-ers Samantha en haar zwager Patrick, bekend van Samantha & Michael, waren aanwezig en gaven het woord horror een hele nieuwe betekenis. Mr Polska en YouTuber Milan Knol veranderden in kwaadaardige geesten, niemand was meer veilig voor ze.

BN'ers in een nachtmerrie

Jefferson Manor

Nieuw dit jaar is het Haunted House ‘Jefferson Manor’, een groot verlaten landhuis met ronddwalende geesten. De familie Jefferson riep jaren geleden geesten op en zijn daarna op mysterieuze wijze overleden. Niemand is veilig in dit nieuwe loopspookhuis van Halloween Fright Nights in Walibi Holland.

14 jaar ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van scares en het bouwen van Haunted Houses hebben gezorgd voor een spookhuis van het allerhoogste niveau.
Halloween-fright-nights“Voor de ontwikkeling en bouw van het nieuwe Haunted House is gebruikt gemaakt van 14 jaar ervaring in het bouwen van de zogenoemde loopspookhuizen. Hier hebben we alle ervaringen en learnings die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren verwerkt”, aldus Scott Bravenboer, show designer van Halloween Fright Nights. Hierbij is actief op zoek gegaan naar innovaties, elementen die vernieuwend zijn en verder gaan dan gebruikelijk. Hierdoor brengt het nieuwe Haunted House het event Halloween Fright Nights naar een nog hoger niveau.

Algemene informatie

Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 10 tot en met Halloween (31 oktober 2014) van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar.

Tickets (met de geniale naam R.I.P. passes) voor de Fright Nights zijn via de website van Walibi verkrijgbaar.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie