Halloween Human Centipede-marathon in de Uitkijk, Amsterdam

De wereldberoemde en beruchte film “The Human Centipede” trilogy komt eenmalig naar Nederland! Op 31 oktober a.s. organiseert Six Entertainment Company in Filmtheater “de Uitkijk” in Amsterdam een unieke Halloween Movie Night.

De drie delen van de “The Human Centipede : complete sequence” zullen vertoond worden zoals schrijver en regisseur Tom Six het oorspronkelijk bedoeld heeft: als één 4,5 uur-durende film. De drie “Human Centipede” films zijn namelijk zo gemaakt dat ze “connected” kunnen worden en zo, als het ware, een “movie-centipede” vormen.

Deze wereldberoemde Nederlandse mond-aan-anus schandaalfilms zijn inmiddels onderdeel geworden van de wereldwijde popcultuur. Met honderden referenties in bijv. South Park, de Conan O’Brien shows, Tosh.O en films en series Rough Night, Glee, Supernatural, Weeds en met beroemde fans als Quentin Tarantino, Alec Baldwin, Marilyn Manson etc. zijn de films internationaal de populairste Nederlandse films ooit gemaakt! 

Voorafgaand aan de films is er een Q&A met filmdictator Tom Six, die de drie films schreef en regisseerde. “The Human Centipede” trilogy vindt plaats op 31 oktober vanaf 21u00 in filmtheater “de Uitkijk” in Amsterdam. De kosten zijn €22,50, inclusief Q&A. Kaarten zijn via de website te bestellen.

Waarschuwing: deze films zijn niet geschikt voor politiek correcte mensen met een zwakke maag. Kijk hier de drie trailers:

The Human Centipede (First Sequence)

Twee Amerikaanse meiden trekken door Europa. Op zoek naar een nachtclub in Duitsland, belandt het tweetal met pech langs de weg. De meiden zoeken hulp in een afgelegen villa. Eigenaar dokter Heiter wil de dames maar wat graag helpen, al heeft hij geen al te nobele motieven. Deze chirurg wil namelijk een Siamese drieling maken: drie lichamen aan elkaar verbonden via het achterwerk. De twee meiden worden, samen met een ander slachtoffer, opgesloten in een kelder om zo onderdeel te worden van ’the human centipede’. De meiden laten zich echter niet als lammetjes naar de operatietafel leiden.

The Human Centipede (First Sequence) official Trailer

The Human Centipede II (Full Sequence)

Martin is een geestelijk gehandicapte man van in de veertig, die ’s avonds in een Londense parkeergarage werkt. Martin neemt zijn werk niet zo heel serieus en kijkt continu naar de eerste Human Centipede-film. Martin is geobsedeerd door dokter Heiter en zijn walgelijke denkbeelden. Martin besluit om zelf ook een ‘human centipede’ te maken. Maar zijn plannen zorgen ervoor dat Martin en zijn slachtoffers de grenzen van het toelaatbare ver moeten overschrijden.

The Human Centipede (Final Sequence) Part II official trailer

The Human Centipede III (Final Sequence)

Bill Boss (Dieter Laser) en Dwight Butler (Laurence R. Harvey) sluiten zich bij elkaar aan en vormen een kwaadaardig duo. Ze willen een ‘human centipede’ creëren, waarbij mensen worden samengevoegd via de recta en monden, wat voor een uniek, gemeenschappelijk spijsverteringsstelsel zorgt. Hun plan is een 500 mensen tellende ‘centipede’ te maken, bestaande uit gedetineerden.

The Human Centipede 3 Official Trailer

Interessant artikel?

1 gedachte over “Halloween Human Centipede-marathon in de Uitkijk, Amsterdam”

Plaats een reactie