Verslag Halloween Run Almere

Halloween Run Almere BuitenHalloween is officieel pas op 31 oktober maar afgelopen weekend werd er al flink op los gefeest. En gerend! In Almere vond zaterdag 28 oktober namelijk de eerste Halloween Run plaats, georganiseerd door Start2Finish. Zo’n 448 deelnemers hadden zich verzameld voor een avondje sportief griezelen. En ja, ook wij waren erbij.

De kidsrun van 1 kilometer begon om 17:00 uur en vanaf 19:00 uur konden de volwassenen van start voor de 5 kilometer. In totaal waren er 7 groepen: Pennywise, Dracula, Joker, Frankenstein, Grim Reaper, Freddy Krueger en Chucky.
Vanaf een uur van tevoren en tot uiterlijk een half uur van tevoren kon het startnummer worden opgehaald in ‘Het Buitenhuis’ in Almere Buiten. Verschillende heksen, zombie’s, spoken en andere griezels hadden zich al verzameld bij de start. Ondanks het slechte weer nog een flinke opkomst.

Klaar voor de start!

De run bestond uit twee rondes van 2,5 kilometer die ons door DoeMere een parkeergarage en het winkelcentrum leidde. En onderweg stonden er natuurlijk allerlei griezels langs de kant om je de stuipen op het lijf te jagen. En dat niet alleen, er was ook voldoende ondersteuning aanwezig in de vorm van EHBO en verkeersleiders. Ook werd er water en limonade uitgedeeld én kregen we aan het einde een goodiebag en een Halloween Run medaille. En dat allemaal voor 15 euro.

Halloween Run Almere BuitenAlleen de tijd werd niet bijgehouden, het was dan ook meer een funrun dan een wedstrijd om je persoonlijk record te verbeteren.

Hoe de run uiteindelijk was? Check het hieronder. Als je durft…

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Verslag Halloween Run Almere”

Plaats een reactie