Hans Klok’s House of Horror keert terug!

Hans Klok als Dracula in House of Horror - foto Andy Doornhein
Hans Klok als Dracula in House of Horror – foto Andy Doornhein
Vorig jaar bezochten wij House of Horror, de geweldige show van illusionist Hans Klok. Wij keken onze ogen uit bij de geweldige acts en de verbijsterende illusies; het horrorthema was natuurlijk de kers op de taart. We waren dan ook blij om te horen dat Hans Klok dit jaar terugkeert met House of Horror. De eerste show van het nieuwe seizoen is te zien op vrijdag de 13e (ze hadden geen betere datum kunnen kiezen) in de Stadsschouwburg van Haarlem, vervolgens gaat Hans Klok op tournee door Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Grote Illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok!
Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen.
Hans Klok is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer.
De kaarten worden geschud….. en hoe!
In een spel dat zijn weerga niet kent wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers.
Steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror? In tal van nieuwe illusies zien we hoe een onverschrokken Hans Klok de strijd aangaat.

Hans Klok's House of Horror - Foto: Roy Beusker
Hans Klok’s House of Horror – Foto: Roy Beusker
Het publiek – voor wie eveneens een bijzondere en actieve rol is weggelegd – zal in deze griezelversie een totaal nieuwe Hans Klok zien.
Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt. In Hans Klok’s House of Horror worden veel illusiegrenzen overschreden.
Horror fans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow met freakachtige wezens als vampiers, heksen, trollen en andere onaardse creaturen.
Internationaal bekroonde circusacts staan eveneens op het programma en uiteraard ziet u de “master of magic” zelf, in vele, vele gedaantes en verschijningen, die u nog heel lang zullen blijven achtervolgen.

Naast Haarlem en Amsterdam is de show in tal van andere steden te zien. De speellijst vind je hier.
Bekijk hier alvast de trailer voor de show in Carré.

Prijsvraag afgelopen, winnaars ontvangen bericht

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Hans Klok’s House of Horror keert terug!”

  1. Ik ben vorig jaar bij deze show geweest. In één woord: fantastisch! Je weet werkelijk niet wat je ziet. Je weet dat je in het ootje wordt genomen, maar hoewel ik op de 2e rij zat, kon ik echt niet ontdekken hoe de trucs werkten. Een absolute aanrader.

    Beantwoorden

Plaats een reactie