Happy Halloween Weeks in Toverland

Van vrijdag 17 oktober tot en met zondag 2 november is het Happy Halloween in Attractiepark Toverland. Tijdens de Happy Halloween Weeks beleven kinderen van alle leeftijden een griezelige dag! Ontmoet heksen en tovenaars en geniet van alle attracties en extra shows in het park.

Halloween in ToverlandNoteer 17, 18, 24, 25, 31 oktober en 1 november op je kalender want dan breekt de hel los in Toverland tijdens de Halloween Nights. Vanaf 19:00 tot 23:00 uur wordt iedereen belaagd door zombies, mummies, kwaadaardige Dwervels en andere angstaanjagende figuren.

Tijdens de Halloween Nights is Toverland opgedeeld in verschillende scare zones, met elk een eigen thema, daarbij behorende figuren, spannende verlichting en muziek. Nieuw dit jaar zijn de Zombie Zone en het Labyrinth of Hell.

Wat is er allemaal te doen tijdens de Happy Halloween Weeks?

Welkom door Toos Toverhoed
Locatie: entreeplein
Halloween is het favoriete feest van Toos Toverhoed. Vreemde brouwsels, spinnen en andere enge beestjes, ze is er dol op! Samen met haar vriendjes verwelkomt Toos elke ochtend de bezoekers die met haar Halloween komen vieren.
Toos Tovershow: 13:30 – 14:00 uur   |   15:00 – 15:30 uur

Hex Relax Area
Locatie: centraal plein, Land van Toos
Op het Hex Relax Plein staan kraampjes waar je ’s middags allerlei leuke spulletjes kunt kopen zoals grappige en spannende tovertrucs. Laat een mooie glittertattoo zetten, ga dansen in de griezeldisco (van 18 okt. t/m 26 okt. 2014) en en proef van de lekkere hexen hapjes. Als je durft mag je zelfs met de heksen op de foto.
Griezeldisco: van 16:30 – 18:00 uur

Katara, Fountain of Magic: Halloween
Locatie: Katara, Magische Vallei
Sluit je dag af met de speciale Halloween uitvoering van Katara, Fountain of Magic. In het donker is deze fonteinenshow extra betoverend. Dat mag je niet missen!
Halloweenshow Katara: 12:30 – 12:45 uur   |   14:30 – 14:45 uur   |   17:30 – 17:45 uur

Happy Halloween Doolhof
Locatie: Doolhof, tegenover het Survival Parcours
Ga griezelen in het Happy Halloween Doolhof. In het doolhof zullen tijdens de Happy Halloween Weeks verschillende keren per dag vriendelijke heksen en tovenaars te vinden zijn.
Openingstijden Happy Halloween Doolhof: 12:30 – 13:30 uur   |   14:00 – 15:00 uur   |   15:30 – 16:30 uur

Goed om te weten:
Speciaal voor angstige kinderen heeft Toverland een Halloween Toverstaf. Vinden ze het echt te eng? Dan kunnen ze de Halloween Toverstaf recht voor zich houden en het licht aandoen, alle mummies en zombies druipen af. (LET OP: De Halloween Toverstaf heeft geen toverkracht in het Labyrinth of Hell en in de Zombie Zone.)

Bezoekers worden verzocht niet zelf schmink, maskers en kostuums te dragen.

Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Happy Halloween Weeks in Toverland”

Plaats een reactie