Haunted Castle opent zijn deuren weer op 30 en 31 oktober

hauntedcastle2015Over een maandje is het weer zover: Halloween! Dit betekent dat er weer verschillende evenementen rondom dit spookachtige feest worden georganiseerd. Ook het tweedaagse ‘Haunted Castle’ te Lisse is dit jaar weer van de partij. Rondom kasteel Keukenhof kunnen horrorliefhebbers op 30 en 31 oktober 2015 weer genieten van spookhuizen, bizarre voorstellingen, een horrormarkt, enge films en ronddolende duistere bezoekers.

Dollhouse

‘Dollhouse’, één van de meest griezelige huizen van ‘Haunted Castle’ wordt ook dit jaar weer geopend. Je kunt zelf op onderzoek gaan in dit spookhuis en op je gemak door alle kamers en gangen dwalen. Hoewel…. op je gemak…

Panic Picture House

Sinds vorig jaar heeft ‘Haunted Castle’ ook een eigen ‘Panic Picture House’. Hier worden diverse enge films vertoont, zoals de humorror ‘Beste Vrienden’.

Beste Vrienden trailer #1

‘Haunted Castle’ is momenteel druk bezig met de voorbereidingen en de bekendmaking van het definitieve programma. Traditiegetrouw zal het evenement vrijdagavond opengesteld worden voor de echte waaghalzen. De activiteiten op de zaterdag zijn meer geschikt voor kinderen. Houd de website www.hauntedcastle.nl in de gaten voor meer informatie.

Interessant artikel?

Plaats een reactie