HBO komt naar Nederland en neemt The River mee

The RiverZiggo en HBO hebben gisteren officieel aangekondigd om op 9 februari drie HD-kanalen, HBO On Demand en HBO GO in Nederland te lanceren. Nieuwe series als Boardwalk Empire, Game of Thrones, Luck, Veep en Girls zullen meestal binnen één dag in Nederland te zien zijn. Naast series zullen er ook documentaires en films worden uitgezonden.

The River

In totaal zal HBO in februari beginnen met 13 series en hier troffen wij één leuke verrassing aan: Oren Peli’s The River zal vanaf 9 februari iedere donderdag worden uitgezonden op HBO3, dit is slechts 2 dagen ná de Amerikaanse uitzending op ABC.

The River is geschreven door Oren Peli (Paranormal Activity), Michael R. Perry (Law & Order) en Michael Green (Heroes), de horrorserie wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra.

Wanneer de beroemde ontdekkingsreiziger en tv-figuur Dr. Emmet Cole diep in onverkend Amazonegebied verdwijnt, ondernemen zijn vrienden en familie een reddingsmissie, die zelf ook gefilmd wordt.

The River, vanaf 9 februari elke donderdag om 21:50u op HBO3

The River (ABC) - Series Premiere Promo [HD]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “HBO komt naar Nederland en neemt The River mee”

 1. Het is wel even een fors bedrag erbij ja, maar als afleveringen van nieuwe series in twee dagen ook te zien zijn lijkt mij het wel de moeite! Lijkt me een goede zet want de voornaamste reden om zulke series eventueel te downloaden was natuurlijk het feit dat je soms een half jaar moet wachten totdat het hier in Nederland verschijnt.

  Zit HBO on demand dan bij de prijs in?

  Beantwoorden
 2. Ja, zo ken je wel overal lid van worden. Ze weten de serie’s en sport precies zo te spreidden dat je het meest uitgebreide pakket bij meerdere providers moet nemen om het allemaal te ontvangen. Bijvoorbeeld foxlife of syfy zijn natuurlijk waarschijnlijk niet via ziggo te krijgen. Ik trap er niet in want alles is immers niet even goed. Ik koop dan wel achteraf de serie op DVD ofzo.

  Beantwoorden
 3. Ja, maar ik ben al lid van tele2 vanwege de voetbal. En ik ga daarnaast ook nog niet eens ff digitale TV via UPC, Ziggo of wat dan ook nemen alleen maar vanwege die twee kanalen. Ken mn geld maar 1 x uit geven en soms moet je dan keuzes maken.

  Beantwoorden

Plaats een reactie