Actie: Met 30% korting naar The Circus of Horrors in Den Haag


Op 3, 4 en 5 januari staat ‘The Circus of Horrors’ op het Malieveld in Den Haag. De naam omschrijft het evenement denk ik goed genoeg; het is een bizar circus en burleske freakshow. De show was in 2015 ook in Nederland en toen omschreef ik het als ‘rollercoaster vol verbazingwekkende acts‘.

We zijn dan ook blij dat het Britse horrorcircus terugkomt naar Nederland én dan we voor alle lezers van De Nachtvlinders een korting hebben weten te regelen! De kaarten die normaal tussen de €21,50 en €41,50 kosten zijn voor bezoekers van De Nachtvlinders van €15,50 tot €29,50 via deze link te koop. Da’s 30% korting!

Extreme?

The Circus of Horrors neemt naast zijn vaste team (onder andere degenslikker Hannibal Hellmurt, piercer Mongolian Laughing Boy, luchtacrobate Hairculian Diva, bloederige acrobaten, angstaanjagende clowns) ook de Globe of Death Bikers, High Wire Walkers en The Wheel of Death mee.

Het spektakel in de circustent op het Malieveld wordt ondersteunt door een stevige rockband. Het spektakel wordt gepresenteerd door John Haze, beter bekend als ‘Dokter’ Haze. Haze is opgegroeid in een Engels klassiek circus, maar wilde iets anders waarmee hij het publiek mee zou blijven verbazen. Dat is gelukt. Hij combineerde zijn passie voor Rock ’n Roll met een schokkend genre, namelijk; ‘horror’. ,,Ik had nooit gedacht dat de combinatie van horror, rock en circus zo’n enorme hit zou worden.’’ Aldus Haze. Lees hier ons interview met de circusdirecteur.

The Circus of Horrors - Januari 2019 Den Haag

The Circus of Horrors Extreme
3, 4 en 5 januari 2019, Malieveld Den Haag
Tickets (met korting): €15,50 tot €29,50

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie