Griezelen met het hele gezin 2: Heksendoorn

Daar waar Halloween in Amerika vooral een kinderfeest is, lopen hier in Nederland met name de volwassenen verkleed over straat, en dat kan natuurlijk niet! Leer hoe het hoort in:

Hellendoorn (Nederland)

Elke Halloween wordt Hellendoorn omgetoverd tot Heksendoorn. Heksen en andere griezelige figuren maken er dan de dienst uit en het hele park ligt bezaaid met pompoenen, dus struikel niet! Heksendoorn is bedoeld voor alle leeftijden en er is voor elk wat wils.

Voor de allerkleinsten is er Dreumesland, waar Vogelverschrikkers de weg wijzen in het doolhof. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen terecht in Huyze Griezelsteyn, een spookhuis dat alleen tijdens Heksendoorn toegankelijk is.

In het Gouden Theater Paleis kun je gedurende Heksendoorn de show ‘Kareltje & Jasmijn en de Betoverde Mummie’ zien. Op zaterdag 23 oktober is er een meet & greet met Rachelle Verdel, bekend van Foeksia de Miniheks.

De gebruikelijke attracties, zoals Piraat Enterhaak en Het Galjoen, zijn ook tijdens Heksendoorn toegankelijk, maar De Rioolrat is voor de gelegenheid nog enger!

Heksendoorn vindt plaats van 16 tot en met 31 oktober. Op een aantal dagen zijn de attracties langer open, te weten op 16, 23 en 30 oktober, die avonden worden dan ook afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Schmink en kostuums zijn in Heksendoorn geen bezwaar.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie