Ook in 2018 wordt Hellendoorn weer Heksendoorn

Heksendoorn 2018Nog even dan staan de donkere dagen weer voor de deur en is het weer tijd voor Halloween. Avonturenpark Hellendoorn organiseert al sinds 2000 Heksendoorn, het spannende Halloween-evenement voor het hele gezin. Dit jaar gaat het op 6 oktober van start. Het park wordt overgenomen door heksen en vrolijke vogelverschrikkers en de attracties zijn dit jaar nog spannender. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende activiteiten voor alle leeftijden. De allerkleinsten hoeven niet bang te zijn. Dankzij een speciale toverstaf kunnen zij spanning makkelijk op afstand houden. Voor de echte waaghalzen is het park vier avonden extra lang geopend waarvan twee avonden in het teken staan van ‘Screams’.

Heksendoorn 

Heksendoorn, voor kleine kinderen
Heksendoorn, voor kleine kinderen

Tijdens Heksendoorn, van 6 tot en met 28 oktober, heeft Opperheks Odelia het voor het zeggen in Avonturenpark Hellendoorn. De hele familie kan genieten van haar magische, spannende maar vooral gezellige wereld met nieuwe shows en attracties. Zo hebben Kareltje en Jasmijn samen met Odelia een speciale theatershow, kun je op avontuur in het doolhof, opent het Horror Hotel ook dit jaar haar deuren en is er een show met illusionisten.

Heksendoorn-avonden

Houd je van een beetje griezelen? Dan kun je lekker griezelen tijdens de Heksendoorn-avonden op 20 en 27 oktober. Op deze avonden wordt het allemaal net een beetje spannender. Alle bekende attracties zijn open, en er lopen vanaf 18.00 uur griezels door het park. Ook wordt er een tweede spookhuis geopend. De Heksendoorn-avonden duren tot 20.00 uur en worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:15 uur.

Screams, voor grote kinderen
Screams, voor grote kinderen

Screams!

Kan het je niet eng genoeg zijn? Kom dan naar Screams! Hét horrorevenement van het oosten. Dit jaar alweer voor de 3e keer en nu met 2 avonden! Zombies, horrorclowns en andere monsters nemen op 19 en 26 oktober Avonturenpark Hellendoorn over. Er zijn zeven Scare Zones, drie Spookhuizen waaronder het nieuwe Dark Forest en ca. 150 scare-actors! Iedereen vanaf 12 jaar kan van 19:00 uur tot 23:00 uur proberen niet te gillen van schrik. Houd jij het hoofd koel?

Meer informatie vind je op de website van Avonturenpark Hellendoorn, hier kun je ook entreekaartjes kopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie