Exclusief: eerste foto Shelley Godfrey in Hemlock Grove seizoen 2

HG_S2_0077
Madeleine Martin als Shelley Godfrey in Hemlock Grove Seizoen 2

Komende maand keert de horrorserie Hemlock Grove terug naar Netflix, het volledige tweede seizoen zal op 11 juli te zien zijn. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Brian McGreevy en geproduceerd door Eli Roth. Het seizoen telt tien afleveringen van één uur. De cast bestaat uit Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron, Dougray Scott, Madeline Brewer, Madeleine Martin, Joel de la Fuente en Tiio Horn. Charles “Chic” Eglee is aangesteld als showrunners van dit seizoen.

hemlock-grove-1hemlock-grove-2
Roman (Bill Skarsgård) en Olivia (Famke Janssen)
Hemlock Grove is een horrorserie waarin de vreemde voorvallen in een klein stadje in Pennsylvania worden onderzocht. De serie richt zich op de onwaarschijnlijke vriendschap tussen Roman Godfrey (Skarsgård), de jonge erfgenaam van de familie die het stadje heeft opgericht, en Peter Rumancek (Liboiron), een nieuwe zigeuner en buitenstaander. Beiden hebben een monsterlijk geheim dat wordt onthuld.

In het tweede seizoen zien we verder hoe het stadje probeert om te gaan met het schokkende bloedbad dat is aangericht door één van z’n meest dodelijke wezens. Roman en Peter worden nu geconfronteerd met nieuwe verantwoordelijkheden en de realiteit die volwassenheid met zich meebrengt. De relatie tussen Roman en zijn moeder (Janssen) heeft een dieptepunt bereikt terwijl hij worstelt met zijn ongewenste geboorterecht als Upir en de verdwijning van zijn zus Shelley (Martin). Peter gaat bij Destiny (Horn) wonen en wordt gedwongen om een baan te zoeken nadat zijn moeder is weggestuurd. Ondertussen verschijnt Miranda Cates (Madeline Brewer), die op zoek is naar een nieuw leven, in Hemlock Grove, waar ze een ongekend effect heeft op Peter en Roman. En Norman (Scott), die nog altijd de weg kwijt is door het verlies van zijn familie, moet omgaan met de harde waarheid die worden onthuld over degenen van wie hij nog altijd houdt.

poster-hemlock-grove-s2-2 poster-hemlock-grove-s2-1
Eerder verschenen posters van Hemlock Grove seizoen 2

Foto’s: Brooke Palmer voor Netflix

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie