Herfstvakantietip: Alton Towers Resort Scarefest in Engeland

Alton Towers ScarefestHet jaarlijkse Scarefest van Alton Towers Resort is terug en deze keer enger dan ooit tevoren met twee gloednieuwe en ijzingwekkende horrordoolhoven. Ontdek het huiveringwekkende nieuwe overdekte doolhof – The Haunting of Molly Crowe. Molly’s huis ligt er verlaten bij, maar haar gekwelde ziel is nog niet vertrokken. Reis terug naar Molly’s jeugd in deze theatrale ervaring en wees op je hoede terwijl je probeert om het huis van de kwade geesten te verlossen.

Of wat dacht je van Sub Species: The End Games, een attractie waar je je hersenen goed moet gebruiken, wil je ontsnappen aan de postapocalyptische wezens die in het riool wonen. Kies je eigen pad en baan je een weg door het riool – je beslissingen zullen je lot bezegelen in dit doolhof dat veel verschillende eindes heeft. Ook nieuw dit jaar, en eveneens te vinden in het Sub Species doolhof, is Operation Lockdown voor degenen die tot laat in de avond willen griezelen. Deze horrorkamer heeft donkere krappe ruimtes, en biedt twee uur spanning en sensatie terwijl je je in je eigen horrorfilm waant. Weet jij te ontsnappen? Let op, deze avondattractie is alleen voor deelnemers van 18 jaar en ouder die stalen zenuwen hebben. Operation Lockdown combineert echte gameplay, extreme prestaties en veel interactie; je lot ligt in eigen handen.

Alton Towers Halloween

Het Scarefest vindt plaats van 17 oktober tot 1 november, naast de twee nieuwe huiveringwekkende doolhoven en de horrorkamer, zijn er dit jaar ook twee verrassende scare zones: The Dark Apocalypse, waar een dodelijk virus Forbidden Valley heeft besmet, en Nox: Infernus in the Dark Forest, waar je de onderwereld ontmoet. Maar ook oude vertrouwde horrorattracties keren dit jaar terug, zoals Terror of the Towers, What Lies Within, ontdek jij het gruwelijke geheim?

Dappere jonge bezoekers kunnen leren spoken op Phil’s Ghoul School en vervolgens deelnemen aan Spooky Storytime en Patch’s Trick or Treat Party. Tot 21:00 biedt Alton Towers Halloweenactiviteiten voor het hele gezin en de mogelijkheid om allerlei geweldige attracties in het donker te ervaren.

Kaartjes voor het park zijn beschikbaar vanaf £ 37,80 voor volwassenen en £ 33,30 voor kinderen. Er geldt een toeslag voor de doolhoven. De prijs voor Operation Lockdown begint vanaf £ 99 per persoon, deze 2 uur durende interactieve horrorervaring is alleen voor 18 jaar en ouder. Hotelarrangementen zijn beschikbaar vanaf £ 50 per persoon op basis van 4 personen per kamer.

Alton Towers beleef attracties in het donker
Alton Towers beleef attracties in het donker
Bezoek www.altontowers.com voor meer informatie en om te reserveren. Bespaar tot 25% op de tickets door zeven dagen (of langer) van tevoren te boeken.

Adres:
Farley Lane
Alton, Staffordshire
ST10 4DB
Engeland

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie