Herfstvakantietip: Halloween Nights in Attractiepark Toverland

Halloween Nights in Toverland
Halloween Nights in Toverland

Tijdens de Halloween Nights kunnen de bezoekers van Attractiepark Toverland zich weer de stuipen op het lijf laten jagen. Dit jaar organiseert het park maar liefst 8 avonden van dit succesvolle evenement. Nieuw dit jaar zijn het Geisterhaus Müller, de Deadly Lake en de Clown Phobia zone.

Donkere wolken trekken zich samen boven Attractiepark Toverland. Tijdens de Halloween Nights op 16, 17, 23, 24, 28, 29, 30 en 31 oktober 2015 gaan de poorten van de hel open en breekt er een duistere vloek uit over het park. Van 19:00 tot 23:00 uur worden alle gasten belaagd door zombies, vampiers, kwaadaardige Dwervels en andere wezens. Zij hebben maar één doel: de gasten van Attractiepark Toverland de stuipen op het lijf jagen!

Halloween Nights Attractiepark Toverland

Durf jij het aan?
Tijdens de Halloween Nights is Toverland opgedeeld in zeven verschillende scare zones, met elk een eigen thema, spannende verlichting en muziek. Nieuw dit jaar is de scare zone Geisterhaus Müller, waar de overleden familieleden van Blitz Bahn uitvinder Maximus Müller ronddolen. Zij kunnen hun rust niet vinden, nadat ze het testen van hun eigen uitvindingen met de dood moesten bekopen. Een andere nieuwe zone is de Deadly Lake, waar mystieke wezens je met hun verleidelijke gezang de diepte van het meer proberen in te lokken.

Halloween Nights 2015Voor bezoekers die over minder stalen zenuwen beschikken, organiseert Toverland van 24 oktober tot en met 1 november Happy Halloween. Meer informatie over Halloween in Toverland kunt u vinden op www.toverland.nl/halloween

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
van dersloot
van dersloot
7 jaren geleden

graag wil ik info ontvangen betreffende figurant zijn tijdens Halloween 2016. wij zijn afgelopen herfstvakantie bij u in het park geweest en hebben genoten! een grote wens is om als figurant mee te doen in2016. profiel vrouw, 48 jaar, geniet van reacties van gasten!

Pieter Huijsmans
Pieter Huijsmans
7 jaren geleden
Antwoord aan  van dersloot

Beste mevrouw,
Leuk dat u mee wilt doen met Halloween in 2016.
U kunt het beste in augustus 2016 even bellen met toverland of ons een mailtje sturen via info@toverland.nl

mvg Pieter Huijsmans

Bloody Mary
Bloody Mary
7 jaren geleden
Antwoord aan  van dersloot

Leuk dat je het zo naar je zin hebt gehad. Ik heb je vraag doorgestuurd naar Toverland.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x