Hier is trailer voor The Walking Dead seizoen 9

Op de San Diego Comic-Con is de eerste trailer voor seizoen 9 The Walking Dead getoond en heeft Andrew Lincoln officieel zijn vertrek aangekondigd. De acteur die Rick Grimes vertolkt meldde tijdens het panel:
“Dit wordt het laatste waarin ik de rol van Rick Grimes vertolk. Ik houd van deze serie. Het betekent alles voor mij. Ik houd van de mensen die deze serie maken. En ben vooral dol op de mensen die de serie kijken.
Mijn relatie met Rick Grimes is nog lang niet over.
Ik ben echt enorm enthousiast over dit seizoen. Niemand is groter dan het verhaal, en het verhaal is dit jaar ongelooflijk.”


The Walking Dead seizoen 9 zal zich een behoorlijke tijd na seizoen 8 afspelen, Rick Grimes werkt aan het utopia dat zijn zoon had bedacht, terwijl er langzaam vredige samenwerkingen ontstaan tussen tegenstanders. Hoe lang gaat dit goed?
Producent Dave Alpert voegt er aan toe tijdens het San Diego Comic-Con panel: “Er is hoop. Wie zien dat de samenleving terug komt.”

Als FOX de zombie-serie net als voorgaande jaren nagenoeg gelijk met Amerika uitzendt, dan zal The Walking Dead seizoen 9 vanaf maandag 8 oktober te zien zijn in Nederland.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Hier is trailer voor The Walking Dead seizoen 9”

Plaats een reactie