Hilarische zombedy: Aaah! Zombies!!

zombedy - aah! zombies!!

“Zombies worden in de horrorfilms vaak miskent en meestal niet begrepen. Van bijna elk klassiek filmmonster is een film gemaakt vanuit het omgekeerde perspectief, In Interview with a Vampire, Young Frankenstein en zelfs Teen Wolf zagen we hun kant van het leven. Maar van zombies, nee…”

“Het eten van hersenen bereikte ook nooit het grote publiek, waardoor zombies nog steeds de verschoppelingen in het horrorgenre zijn. Het was mijn doel”, zo schrijft regisseur Matthew Kohnen, “om dit recht te zetten, de zombies een stem te geven, een kijkje in hun leven, dan zou iedereen zien dat dood of levend eigenlijk helemaal niet veel verschil maakt. Liefde, succes en de vrijheid om hersenen te eten waar en wanneer we willen. Is dat zo verkeerd?”

Turning the zombie film on its head, Aaah! Zombies!! is an oddball comedy told from the perspective of the brain munching monsters themselves.
Remember, Zombies are People, too…

AAAH! ZOMBIES!! Official Trailer

De trailer van deze ‘zombedy’ ziet er goed en zeer vermakelijk uit, ik denk dat deze film dan ook veel potentie heeft. Aaah! Zombies!! draait al twee jaar op diverse filmfestivals onder de titel Wasting Away, de film zal de bioscopen overslaan en 24 september in Engeland uitkomen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Laura Walhout
12 jaren geleden

Vandaag is deze film dus uitgekomen op dvd in de VS. Ben erg benieuwd 🙂 Klinkt als een leuk concept!
Nu hopen dat hij ook hier uit zal komen.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x