De Hilversumse Horror Nights keren terug!

Na het grote succes van vorig jaar keren de Horror Nights dit jaar weer terug in Hilversum. Tijdens de eerste drie weekenden van september zal het in het oude Lucent gebouw aan de Larenseweg 50 weer gaan spoken. De organisatie werkt al maanden aan het opzetten van dit griezelevent en is al druk aan het bouwen aan de nieuwe spookhuizen die dit jaar de gasten de stuipen op het lijf moeten gaan jagen.

Insomnia 7 (Medium)

De Horror Nights presenteert dit jaar een compleet nieuw aanbod met daarin drie spookhuizen, een show en nog een speciale verrassing voor gasten met stalen zenuwen. Het nieuwe spookhuis Insomnia neemt je mee naar een plek waar doorgedraaide dromers afgezonderd van de samenleving proberen te overleven. Deze individuen zijn het slachtoffer geworden van extreme slapeloosheid en zijn helemaal doorgedraaid. Overleef jij een kijkje in hun kampement?

Laat je meevoeren in Dream Shifter, waar je zelf als proefpersoon wordt onderworpen aan een dromenonderzoek. Weet je zeker dat de doctoren het beste met je voor hebben, of maken ze van al je zoete dromen helse nachtmerries? Kom er zelf achter als je je incheckt bij het droominstituut.

Als derde nieuwigheid wordt #[HashTag] gepresenteerd, hier beslis jij je eigen lot. Kies je voor #Eng of #Bloed, of misschien wel voor #Monsters? Je keuze beslist het verloop van jouw experience, dus kies bewust! Laat je verrassen door deze bizarre horror ervaring.

Insomnia 5 (Medium)Naast deze drie spookhuizen is er natuurlijk van alles te doen in en om de Horror Nights, neem een drankje of hapje aan de bar en blijf gerust nog even hangen voor de speciale horrorshow in de zaal. Ook belooft de organisatie nog een unieke ervaring, nog nergens anders in Europa te vinden. Meer info op www.horrornights.nl

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie