Nieuw op Horrify: Weerwolven, poppen en een behoorlijke hoeveelheid gore!

Chicago Rot

Hebben jullie ook zo genoten van Mandy met Nicholas Cage? Dan heeft Horrify misschien wat voor jullie! Eerlijk is eerlijk, bij de titel Chicago Rot werden wij nog niet echt warm van binnen. Tot wij de film gingen kijken!

Chicago Rot is niet echt in een vakje te plaatsen. Het heeft elementen van een rock & roll-film, maar ook die van een echte revenge movie. Daarnaast zit er zelfs wat sciencefiction in! En dat allemaal in een behoorlijk surrealistische omgeving. Gelukkig komt de horrorliefhebber ook tot zijn recht met de behoorlijke hoeveelheid gore!
Na afloop zeg je vast: ‘Wat heb ik net in godsnaam gezien?!’

An American Werewolf in Paris

 

Andy, Brad en Chris gaan op vakantie naar Parijs. Wanneer zij van kroeg naar kroeg slenteren door de straten van Parijs, zien zij bovenaan de Eiffeltoren een vrouw staan. Ze staat op het punt te springen, maar de drie Amerikanen weten haar te redden. Andy wordt ontzettend verliefd op deze dame en zij krijgt ook gevoelens voor hem. Maar wanneer de volle maan aan de hemel verschijnt, blijkt deze dame meer dan wat zij lijkt.

 

An American Werewolf in Paris is het vervolg op het wereldberoemde An American Werewolf in London, maar wel losjes. Het verhaal is geen hervertelling, maar staat echt op zichzelf, met ditmaal CGI-weerwolven. Voor veel horrorliefhebbers is deze film een soort guilty pleasure. Want hoewel de CGI niet echt lekker de tand des tijds heeft doorstaan, het verhaal nogal slordig is en het hoofdpersonage vrij irritant is, krijg je wel echt veel spektakel om je oren. En zeg nou zelf, neo-nazi weerwolven… Het is toch heerlijk om die afgeschoten te zien worden?

Puppet Master 2

 

Het eerste deel van de Puppet Master reeks bleek een ontzettend groot succes. Nu, dertig jaar later, is de film ook op Horrify behoorlijk populair: de film staat al enkele weken in de top van best-bekeken films op het platform. Nu komt ook het tweede deel online. En als wij eerlijk zijn: deze is een stuk leuker dan het eerste deel.

De poppenmaker Andre Toulon wordt door zijn tot-leven-gebrachte poppen zelf tot leven gewekt. Hij gaat direct door met het perfectioneren van zijn serum. De manier om deze te verbeteren? Hersenweefsel afnemen van levende mensen.

Je kunt de horrorstreamingdienst uitproberen, de eerste 14 dagen zijn gratis. Daarna kost een abonnement €6,95 per maand.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie