Nu te zien op Horrify: Exit Humanity

exit humanity1869. De burgeroorlog heeft de Verenigde Staten letterlijk in twee kampen verscheurt. Hele families staan soms lijnrecht tegenover elkaar en kost aan beide zijde enorm veel slachtoffers. Te midden van al dat geweld en verdriet duikt daar ineens een ander gevaar op. Mensen die recent zijn overleden lijken weer tot leven te komen en vallen ieder levend persoon aan dat op hun pad komt.
Edward Young krijgt ook te maken met deze ‘ondoden’. Na te zijn teruggekeerd van de jacht vind hij zijn vrouw en kind dood aan in hun hut. Wanneer zij weer tot leven lijken te komen en hem aanvallen ziet hij geen uitweg en dood hen voorgoed met een shot in het gezicht. Zwaar geschokt trekt hij er op uit om erachter te komen wat er nu precies gaande is en hoe deze plaag tegen gegaan kan worden.

Exit Humanity is niet de eerste zombiefilm die zich afspeelt tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog maar is wel een van de beste. Het verhaal blijft zich afspelen rond een persoon die zich nauwelijks raad weet met dit onbekende verschijnsel. Denk er maar eens bij na; niet even kunnen bellen naar de autoriteiten of op tv kunnen kijken om te ontdekken wat er nu precies aan de hand is.. Maar er echt op uit te moeten om zelf te ondervinden wat er nu precies aan de hand is.. Brr..

Met Mark Gibson (Monster Brawl), Bill Mosely (House of 1000 Corpses), Dee Williams (Cujo) en Stephen McHattie (Pontypool)
Kijk nu.

Binnenkort op Horrify

Hellraiser

Horrify heeft zijn eerste echte horrorfranchise te pakken: Hellraiser! Mocht je niet tegen bloed kunnen dan raden wij deze films niet aan om te gaan kijken maar heb je wel een sterke maag en wil je een inzicht krijgen hoe genot in een andere dimensie kan worden uitgelegd.. Blijf dan vooral kijken! Pinhead is klaar to ‘Tear Your Soul Apart!’

Spasmo

Altijd al willen weten wat andere horrorliefhebbers met ‘Giallo’ bedoelen? Bij Horrify komt nu de eerste van een reeks van deze thrillers die net even een stap verder gaan dan andere. Verwacht met Spasmo een duizelingwekkend plot, mooie vrouwen, gevaarlijke vrouwen en gruwelijke moorden..

Excision

Waanbeelden zijn al vervelend voor jezelf laat staan voor anderen als die het slachtoffer daarvan worden.. Dodelijk slachtoffers wel te verstaan. In Excision kruipen wij in de huid van de 18-jarige Pauline die zich een gerenommeerd chirurg waant en dat op een heel pijnlijke wijze aan de buitenwereld laat zien..

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Nu te zien op Horrify: Exit Humanity”

Plaats een reactie