Horrify is (a)live!

Horrify, de engste streamingdienst van de Benelux, is vandaag gelanceerd. Vanaf nu stream je onbeperkt alle horror op horrify.nl. En de eerste 14 dagen kijk je helemaal gratis!

Problemen als schaarse dvd-releases bij elkaar vinden of de krochten van het internet afzoeken op degelijke streams, liggen voortaan in het verleden. Bij Horrify kijk je nu onbeperkt naar de meest angstaanjagende en bloedstollende films, series en alles wat met horror te maken heeft. De nieuwe horrorstreamingdienst omvat nu al meer dan 100 films, waar wekelijks nieuwe titels bijkomen.

Van moderne releases tot echte cult classics

Vandaag kijk je al naar top titels als Cabin in the Woods, The Mist, 30 Days of Night, Oculus en I Saw the Devil.
En er zitten nog meer pareltjes aan te komen. Zo zijn bijvoorbeeld de Italiaanse giallo-films als Spasmo, Short Night of Glass Dolls en 7 Deaths in the Cat’s Eye binnenkort te zien

Streamingdienst Horrify is (a)live!

Het platform is beschikbaar op pc, laptop, tablet en smartphone, en kan worden gecast via Chromecast en Airplay. Bovendien verschijnt er binnenkort een app voor iOS en Android, waarmee je nog makkelijker op je mobiele device je favo horrorfilms kijkt.

Je hebt al een abonnement voor maar €6,95 per maand. Schrijf je nu in op horrify.nl en kijk de eerste 14 dagen gratis.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Horrify is (a)live!”

  1. Ik zie zeker wel leuke titels in het aanbod. Bijvoorbeeld Rare Exports, American Mary of Stakeland. Mijn probleem is meer dat ik de films die ik zou willen zien al zelf heb.
    Sowieso koop ik liever films dan dat ik ze stream. I’m just crazy like that 🙂
    Maar ik blijf het wel in de gaten houden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie