The Horror Zone Best keert terug naar de middeleeuwen

Halloween mag dan geweest zijn, ook de komende donkere dagen kunnen we zeker nog griezelen. In Best wordt van 3 tot 18 november The Horror Zone georganiseerd in het Histroriapark.

Elke vrijdag- en zaterdagavond van 19 uur ’s avonds tot 23 uur neemt de zwarte dood Best in haar ferme grip. In de huiveringwekkende scare zones en haunted houses vol dood en verderf word je aan je haren meegesleurd, terug naar de duistere geschiedenis van de middeleeuwen. De avond valt, arme sloebers nemen de straten over. Smekend om genade of simpelweg een kleine aalmoes voor een stervende ziel. Geen enkele plek is veilig in de scare zones en Haunted Houses van The Horror Zone. Ben jij bestand om de zwarte dood in de ogen te kijken? Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet, eindig je in het pesthuis.

In november neemt The Horror Zone het terrein van het Spelebos op Park Historia in Best over. Het normaal zo vredig en groene terrein tussen Best en Son wordt vanaf 3 november 2017 ondergedompeld in de dood en verderf die de middeleeuwen heeft gekend. Met twee Haunted Houses, twee Scare Zones en een hoop entertainment zal The Horror Zone dit jaar grootser en gruwelijker zijn dan ooit tevoren.
Ook vind je op het terrein een bar waar je even op adem kunt komen met een lekker drankje en een foodtruck voor onze hongerige slachtoffers.

Tickets voor The Horror Zone kosten e17,- aan de kassa en op vertoon van tickets van een ander Halloween-evenement uit 2017 krijgt u 4,- korting! De tickets kosten 15,- Euro in de online Ticketshop. Het VIP-arrangement geeft de bezoeker gruwelijke extra’s die de horror-beleving compleet maken, zoals toegang tot speciale VIP wachtrijen, toegang tot alle haunted houses en scare zones, een gratis drankje en een handige keycord waar het kaartje aan bevestigd is.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie