Horrorfilm met Sebastian Stan als ‘unieke eter’. Kijk de trailer van ‘Fresh’!

Sebastian Stan is de afgelopen tien jaar vooral druk geweest met het spelen van Bucky “Winter Soldier” Barnes in de Marvel-films, maar lijkt nu weer terug te keren naar het horrorgenre waar hij vroeger wel pap van lustte. Zo speelde hij in The Apparition (2012), Black Swan (2010) en The Covenant (2006). In 2022 verschijnt Fresh, een horrorfilm met een komisch sausje. Kijk hieronder de trailer!

Fresh gaat over Nog (Diasy Edgar-Jones) die in een supermarkt, na een hele hoop slechte Tinder-dates, een leuke kerel tegen komt. Deze man, Steve (Sebastian Stan), lijkt een ideale man voor haar en na hun eerste, zeer succesvolle date gaat ze akkoord met een romantisch weekendje weg. Dan realiseert ze zich dat Steve een aantal nogal bijzondere eetgewoontes bezit en verandert hun romantische tripje in een nachtmerrie.

Naast Stan en Edgar-Jones spelen Jojo T. Gibbs, Charlotte Le Bon, Andrea Bang en Dayo Okeniyi in de film en de regie is in handen van Mimi Cave (overigens haar debuut). De eerste critici zijn er in ieder geval al lovend over. Op de recensie-site Rottentomatoes krijgt de film op dit moment een 83%, wat betekent dat 83% van de critici Fresh de moeite waard vonden.

Op 4 maart zal Fresh op de Amerikaanse streamingdienst Hulu verschijnen. In andere landen zal de film op Disney+ gaan verschijnen, maar de precieze verschijningsdatum is nog niet bekend gemaakt. We zullen nog even moeten wachten op deze misselijkmakende horrorcomedy.

Wat vind jij van de trailer van Fresh? Ga jij deze bekijken als hij uitkomt in Nederland?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie