Horrorgame Maid of Sker krijgt releasedatum

Laatst schreef ik al over de aankomende horrorgame Maid of Sker die een trailer had gekregen. Helaas kon ik toen nog niet vermelden wanneer de game uit zou komen, dat was nog onzeker. Daar is nu verandering in gekomen, de game staat gepland voor juli dit jaar. Dat betekent dat we volgende maand al aan de slag kunnen met deze survival horror, goed nieuws!

Maid of Sker is in ontwikkeling bij Wales Interactive, bedenkers en makers van Don’t knock twice en SOMA, en volgt de Wales legende van Elizabeth Williams en het huis Sker. Dit (echt bestaande) huis in Groot Brittannië, waar naar verluid de meeste paranormale activiteiten van heel dat land in plaatsvinden, is decor van dit spel waar je makkelijker in – dan uitkomt. Dit alles is met 3d-geluid en 4k-beeldkwaliteit te bewonderen op PC, PS4 en Xbox One. Later dit jaar komt het naar de Nintendo Switch.

Maid of Sker - Official Teaser Trailer (2018)

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie