Horrorgame Visage nu verschenen met extra hoofdstuk

Eind november 2018 schreef mede-Nachtvlinder Janita al een artikel over deze game die toentertijd in early access was. Ik heb het natuurlijk over SadSquares Visage. Na twee jaar tijd vol met updates en een extra hoofdstuk, is het nu tijd voor een officiële release. En om dat te vieren is er een nieuwe trailer vrijgegeven.

In Visage verken je in first person perspectief een steeds veranderend huis waar niets is wat het lijkt. Moeilijke keuzes moet je maken: blijf in het licht en zorg er zo voor dat je niet gek wordt, of sluip in het donker er zorg er zo voor dat de monsters je niet zien. Hoe je dood gaat, is dus aan jou. De realistische omgeving zorgt er verder voor dat dit een zeer griezelige ervaring is die je niet snel zal vergeten.

Visage — Release Gameplay Trailer

De game is sinds 30 oktober te krijgen op pc, PS4 en Xbox one en krijgt erg positieve reviews. Ik denk dat de game een of twee dingen heeft ‘geleend’ van andere spellen, zoals het langzaam gek worden als je te lang in het donker blijft, maar goed geleend is nog altijd beter dan slecht verzonnen. De trailer ziet er in ieder geval mega creepy uit. Heb jij de game, of ben je die van plan te kopen? Ik denk dat ik hem wel ga halen, je kan dan misschien wel een uitzending of twee meekijken op ons Twitch-kanaal.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie