Een tweede streamingdienst doet zich aan: Fear Unlimited

Een paar weken na de aankondiging van Horrify, is daar plots nog een partij die een horrorstreamingdienst gaat opzetten: Fear Unlimited. De films zoals I Am Not A Serial Killer, Southbound, Wyrmwood, The Hallow, Let the Right One In en What The Waters Left Behind worden geselecteerd door Jan Doense.

“Hoewel het horrorgenre momenteel in de bioscopen een ongekende bloei doormaakt, is het aanbod op Video On Demand in Nederland en België nog altijd zeer beperkt”, aldus Jan Doense. “Met FEAR UNLIMITED willen we de fans een plek bieden waar niet alleen een breed aanbod van horrorfilms te zien is, maar waar ook de pareltjes die na het inkrimpen van de DVD- en Blu-ray markt tussen wal en schip zijn gevallen een plek krijgen.”

Op 30 november is de pre-release van de nieuwe dienst en zal tijdelijk €6,99 per maand gaan kosten. Vanaf de officiële lancering op 30 december zal Fear Unlimited €7,99 per maand gaan kosten.
De andere dienst, Horrify, gaat morgen om 19u00 live.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Een tweede streamingdienst doet zich aan: Fear Unlimited”

  1. Ben benieuwd hoe dit gaat lopen.. een wildgroei aan diensten is niet altijd goed voor de content die meestal versnipperd wordt.
    Zou haast denken dat 1 van de 2 overblijft.

    Beantwoorden

Plaats een reactie