Horrify: Nederland krijgt horrorstreamingdienst

Er draaien meer horrorfilms in de Nederlandse bioscopen dan ooit, toch verschijnt een groot deel van de films niet meer in Nederland door het verdwijnen van de DVD. Maar Nederlandse horrorfans hoeven hier niet langer om te treuren, want binnenkort start Horrify, de streamingdienst met 100% horror.

Bij Horrify kijk je onbeperkt naar de meest angstaanjagende en bloedstollende films, series en alles wat met horror te maken heeft. Horrify gaat live op 30 oktober.

Lees hieronder wat je kan verwachten én hoe je een jaar gratis toegang kan krijgen!

Horrify: horrorstreamingdienst

Horrify is de engste streamingdienst van Nederland. Vol met bloedstollende en angstaanjagende films, series en alles wat met horror te maken heeft. Stream onbeperkt horror, gore and more, altijd en overal op alle apparaten. Met meer dan 100 films en series, variërend van moderne pareltjes tot Italiaanse cult films, waar wekelijks nieuwe titels bijkomen. Vanaf 30 oktober kijk je al naar toptitels als Oculus, American Mary, Spasmo, Stake Land, Carriers en Tales of Halloween.

Maak kans op een jaar lang gratis horrorfilms streamen!

De Nachtvlinders en Horrify geven samen 25 gratis jaarabonnementen op Horrify weg. Dat is dus 365 dagen non-stop spanning. Wanneer je maar wil.
Hoe? Klik op ‘ik doe mee’ en zet je naam op de lijst. That’s it. Je maakt dan direct kans op één van de 25 gratis jaarabonnementen op Horrify. Op 30 oktober hoor je of je hebt gewonnen.
Ik doe mee!

Niet gewonnen? Geen nood
Voor maar €6,95 per maand kun je altijd, overal en op elk apparaat de naarste horrorfilms streamen. De eerste 14 dagen kijk je helemaal gratis! De horrorstreamingdienst gaat live op 30 oktober, meld je alvast aan op Horrify.nl!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
9 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
5 jaren geleden

Gaaf! Ben benieuwd naar het aanbod. Met name de cultfilms die hier lastig(er) te verkrijgen zijn/alleen voor de hoofdprijs te koop zijn.

Ano
Ano
5 jaren geleden

Eindelijk een goede streaming dienst!

Pepi
Pepi
5 jaren geleden

Ik ben een grote fans vaan horror films maar kan die ook op de tv

Jeroen de Waal
Jeroen de Waal
5 jaren geleden

Mooie actie en benieuwd naar het aanbod.
Bij aanmelding krijg je het bericht dat je een bevestigingsmail krijgt, maar ik ontvang niets.

Max Davidse
Max Davidse
5 jaren geleden

Ik heb hetzelfde probleem als Jeroen de Waal tot nu toe, nog niets ontvangen.

Rob
Rob
5 jaren geleden

Ik heb wel een mail ontvangen. Hebben jullie al in je spam map (ongewenste post) gekeken?

AC Jansen
AC Jansen
4 jaren geleden

Ik heb een abonnement bij Horrify lopen,maar nou is het geval ik moet me aanmelden maar het geeft steeds aan dat mijn email niet klopt en als ik mij op nieuw aanmeld heb ik 2 abonnementen.Dus ik weet niet wat ik moet doen .

9
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x