The House of the Dead: Remake krijgt na Switch ook PlayStation-versie

The House of the Dead
The House of the Dead remake

Vroeger was dat dé hit in de arcadehallen: The House of the Dead. Eerst met pistolen en later uzi´s en zelfs shotguns met afgezaagde lopen moet jij je alleen, of samen met een maat, dwars door hordes zombies zien te overleven. En daarbij was de ene kast nog groter en sfeervoller dan de ander. Good times! Deze gouwe ouwe is ondertussen al in vele variaties naar verschillende consoles gekomen en daar komt nu een Nintendo Switch-variant bij: The House of the Dead: Remake.

Lange tijd was het alleen maar bekend dat ie naar de Switch zou komen, maar Redditor The_Andshrew heeft opgemerkt dat de game ineens ook beschikbaar is op de servers van PlayStation Netwerk (PSN), wat zou kunnen duiden op een release voor de PlayStation 4. Aangezien de release op de Switch morgen is, zal die aankondiging niet lang op zich laten wachten.

Heb jij wel eens een versie van The House of the Dead gespeeld en zo ja, was dat ook in de arcade? Ik heb er fijne herinneringen aan en ik ga zeker deze versie voor de Switch kopen. Die console leent zich supergoed voor schietspellen zoals dit. Nu nog een leuke gun waar je jouw Joycons in kan schuiven…

The House of the Dead: Remake - Official Nintendo Switch Trailer 2

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie