Tom Six neemt The Human Centipede 3 op in Amerika

Het derde en laatste deel van Tom Six’ shockerende Human Centipede trilogie zal in Amerika worden gefilmd en zal nog extremer zijn dan het (in Engeland verboden) tweede deel.
tom six - full sequence teaser
De regisseur van I Love Dries, Gay en Honeyz maakt in 2009 een switch naar het horror/exploitation-genre en filmde in Nederland het eerste deel van The Human Centipede: First Sequence. De film won dat jaar op Screamfest in Los Angeles voor Beste Film, het was een mooi start en de film ging de hele wereld rond. Maar toch een vertoning in Nederland kwam het vooralsnog niet, naar verluidt zijn de rechten te duur.

Maar er wordt ook gefluisterd dat Tom Six wegens de kritieken op zijn eerste drie films iets tegen Nederland heeft, of dat de reden is dat het tweede deel van The Human Centipede: Full Sequence in Engeland werd opgenomen is niet waarschijnlijk. Het verhaal staat in grote lijnen los van deel één, maar de hoofdrolspeler raakt geobsedeerd en geïnspireerd door het kijken van First Sequence.

Deze film bleek voor de Britse filmkeuring te schokkend en het was onmogelijk om de te schokkende beelden eruit te knippen, hetgeen bij A Serbian Movie wel lukte, en verbood om de film in Engeland uit te brengen. Tom Six is boos op de British Board of Film Classification, maar aan de andere kant ook erg blij met de gratis promotie die hij door deze beslissing heeft gekregen. Toch heeft deze beslissing waarschijnlijk veel invloed gehad om voor de opnames van The Human Centipede 3 te kiezen voor Amerika.

Wanneer de opnames beginnen en waar deel drie over gaat heeft Tom Six niet laten weten tegenover Empire, maar hij herhaalde wel dat The Human Centipede 3: Last Senquence deel twee verbleekt tot een Disneyfilm… en dat dit toch echt het allerlaatste deel is.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Nou, ik ben benieuwd 😛 Publiciteit heeft ‘ie iig genoeg. Is deel twee eigenlijk al gereleased?

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Publiciteit genoeg? Dan zou ik toch verwachten om deel een al ergens te huur of in duistere promotiebakken te vinden in de ruimdenkende Lage Landen… Deel twee verboden in relschoppend Engeland en deel drie in sommige bioscopen in preuts Amerika… Ik wou dat ik ondertussen toch al eens over het eerste deel een kon meespreken, ook al veroorzaakt de trailer een frons op mijn voorhoofd 🙂

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

@Tommy

Je kunt de film importeren uit de UK. Is ook regio 2.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x