The Human Centipede binnenkort op DVD en Blu-ray

The Human Centipede - uk special editionDe Nederlandse regisseur Tom Six is op dit moment druk bezig met het maken van een vervolg op The Human Centipede: First Sequence, de opnames hiervan vinden onder andere plaats in London.

We verwachten niet dat The Human Centipede: First Senquence nog in de Nederlandse bioscopen zal draaien. En of de film op DVD/Bru-ray uitgebracht zal worden is ook nog maar afwachten, misschien iets voor het Mr. Horror-dvdlabel. Voorlopig moeten we het doen met import.

In Engeland komt de DVD en Blu-ray op 4 oktober uit, nadat de Britten eind augustus de film eerst in de bioscoop mogen gaan kijken. De distributie van The Human Centipede is in handen van Bounty Films. Via de Engelse website is het al mogelijk om de special edition te reserveren (4.000 stuks): Een Steelbook met zowel de DVD als de Blu-ray voor £24.99.

The Human Centipede - us blurayDe Amerikaanse release zal door IFC Entertainment op 5 oktober komen op zowel Blu-ray als DVD. IFC Entertainment verzorgde eerder de bioscoop en VOD release van The Human Centipide in de Verenigde Staten. De blu-ray zal daar $29.98, maar is op Amazon nu al in de aanbieding voor $20.99.

The Human Centipede gaat over een arts die vol overtuiging meerdere mensen mond-op-kont aan elkaar naait en zo een nieuwe levensvorm kan creeëren. In het eerste deel raken twee Amerikaanse meisjes in de problemen door de bij Duitse arts aan te kloppen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie