Imagine Time Capsule Award: Maak je eigen festival-leader

Imagine Time Capsule AwardVorig jaar organiseerde het Imagine Filmfestival voor het eerst de online filmcompetitie Time Capsule. Uit de tientallen inzendingen in het thema retro-magie won The Vegan Vampire van Suzi Terror de Time Capsule Award, ontworpen door Thijs Ouwehand.

Ook dit jaar organiseert Imagine een online filmcompetitie, onder het motto Power to the People! roept het fantastisch filmfestival iedereen op om een leader van 30 seconden te maken, waarin met beeld en geluid de essentie van het festival belicht wordt.

Ter oriëntatie, zo schrijft het festival, tijdens Imagine gaat de alledaagse werkelijkheid op de schop. Subtiel of drastisch. Sprookjesachtig of als in een nachtmerrie. Verwarrend of glashelder. En dat alles in de smaken fantasy, sciencefiction, animatie, anime, horror, thriller en cult.

Meedoen?
Elk materiaal en elke techniek zijn toegestaan, mits het filmpje afsluit met de tekst IMAGINE: 27th Amsterdam Fantastic Film Festival, 13-23 april 2011. Plaats de Imagine-leader op YouTube met de tags Imagine en Power to the People. De deadline is 31 maart 2011, stuur dus voor die datum de youtube-link, je naam en contactgegevens naar powertothepeople@imaginefilmfestival.nl

De inzendingen zullen dan toegevoegd worden op de site van Imagine, artistiek directeur Phil van Tongeren en webredacteur Anton Damen kiezen hieruit de vijf meest originele. Deze worden op de 27ste editie van Imagine Amsterdam Fantastic Film Festival, van 13-23 april 2011, vertoond voorafgaand aan een film uit de officiële programmering. Het publiek heeft het laatste woord en bepaalt wie er uiteindelijk met de Time Capsule Award naar huis gaat.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie