‘In Silence’ nu te spelen in vroegtijdige toegang

Een paar maanden geleden schreef ik er al over, maar nu is In Silence te spelen via vroegtijdige toegang. De asymmetrische 6-tegen-1 game is nog in ontwikkeling, maar de makers willen graag wat unieke aspecten creëren voor de monsters en hebben hierbij onze feedback nodig. De game is dus nog niet af en bevat waarschijnlijk bugs, maar daar is de prijs ook naar. Voor 8 euro is die te kopen in de Steam store.

In In Silence neemt een speler de rol van monster op zich en de andere spelers (2-6) zijn degene die moeten ontsnappen. Het monster heeft flink ontwikkeld gehoor, maar is ook zo goed als blind. Het is dus taak aan de overlevers om zo stil mogelijk te zijn tijdens hun verwoede pogingen te overleven.

De reacties zijn erg positief, de game ziet er goed uit en de jumpscares zijn goed uitgewerkt. De game speelt (uiteraard) het lekkerst met vrienden, maar volgens mij is deze ook heel goed met vreemden te spelen. Alhoewel het teamwerk vaker ver te zoeken is met mensen die je niet kent. Ik ben er wel nieuwsgierig naar geworden. Drop in de comments hier of op Facebook als je de game ook hebt en wat jij ervan vindt.

In Silence - Official Trailer | 2020

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie