‘In The Tall Grass’ vanaf 4 oktober op Netflix

Binnenkort verschijnt de verfilming van ‘In The Tall Grass’ op Netflix; een verhaal dat Stephen King samen met zijn zoon Joe Hill schreef.

Stel je eens voor, je rijdt op een stil landweggetje, je stopt even langs de kant van de weg. Vanuit een weiland met metershoog gras, wordt er om hulp geschreeuwd, wat zou je doen? Uiteraard ga je kijken wat er aan de hand is, toch…? Na het bekijken van deze film, denk je voortaan wel twee keer na om te gaan kijken.

Cal (gespeeld door Avery Whitted) en de hoogzwangere Becky (Laysla De Oliveira) zijn op weg naar Californië. Wanneer Becky zich, tijdens de autorit misselijk voelt, stoppen de broer en zus langs de kant van de weg. Vanuit het hoge gras horen Cal en Becky een wanhopige roep om hulp van een klein kind. Ze besluiten het hoge gras in het te gaan om te gaan kijken wat er aan de hand is. Na enkele minuten raken ze gedesoriënteerd en raken ze elkaar zelfs kwijt. Zouden ze hun weg nog terug kunnen vinden en wat voor duisters schuilt er in het gras?

We kunnen niet genoeg krijgen van de remakes en verfilmingen van Stephen King. De klassiekers It en Pet Cemetery, hebben een succesvolle remake gehad. Gerald’s Game en The Dark Tower zijn recent verfilmt, Nu volgt ook In The Tall Grass, welke Stephen King samen met zijn zoon Joe Hill schreef. Het boek heb ik niet gelezen, maar ik moest wel meteen, bij het lezen van de verhaallijn en het zien van de foto’s, denken aan Children of the Corn.

Inmiddels is bekend dat de film, tussen 19 en 26 september 2019 op Fantastic Fest (Austin, Texas) in première gaat. Vanaf 4 oktober zal de film op Netflix verschijnen.

Netflix & Chills | Netflix

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie