Infographic: Highlights uit Zombie Culture deze eeuw

Soms lijken dingen erg lang geleden, maar deze infographic laat zien dat veel Zombie-gerelateerde gebeurtenissen nog deze eeuw zijn begonnen. Neem The Walking Dead, The Zombie Survival Guide, Shaun of the Dead. Natuurlijk zijn dit maar een paar hoogtepunten en zijn stiekem ter promotie van de inmiddels gestopte MTV-serie Death Valley.

Wat zijn jouw Zombiehoogtepunten? Laat het weten in de reacties

zombie-popculture-timeline

Wat zijn jouw Zombiehoogtepunten? Laat het weten in de reacties

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael Minneboo
Michael Minneboo
9 jaren geleden

Grappig overzicht! Ik heb zelf niet zo veel met zombies want ze doen met teveel aan politici denken, toch vind ik de stripserie Walking Dead erg goed: mooi getekend en heel goed geschreven. Een prachtige studie van de mens in moeilijke omstandigheden.

Sjors
Sjors
9 jaren geleden

Misschien dat een purist ze er niet toe rekent, maar [Rec] en 28 Days Later vind ik hele belangrijke films in het zombiegenre. Sinds 2004 ben ik echt fan van zombiefilms, dankzij een filmavond met de geweldige “double bill” Shaun of the Dead en Dawn of the Dead 😀 En als zeer smakelijk toetje kwam Undead (uit 2003) daar nog achteraan. Alle drie de films heb ik datzelfde jaar nog meerdere keren gekeken 😛 House of the Dead is voor mij ook legendarisch maar is niet echt een lichtpunt in het genre 😛

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x