Infographic: The X-files in nummers

Na dertien jaar keert de succesvolle sciencefiction-serie ‘The X-Files’ terug op de Nederlandse televisie bij FOX. In het langverwachte vervolg kruipen hoofdrolspelers David Duchovny en Gillian Anderson opnieuw in de rol van de iconische FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully. Binnen enkele dagen na de Amerikaanse première gaat het tiende seizoen van ‘The X-Files’ van start met twee gloednieuwe afleveringen op donderdag 28 januari om 22.00 uur op FOX.

Heb je een opfrisser nodig? Deze infographic geeft een leuk overzicht van de serie:
X-Files infographic
In september 1993 beleefde de originele reeks van bedenker en uitvoerend producent Chris Carter haar première. Niet lang daarna groeide de serie uit tot een wereldwijd fenomeen en een van de meest succesvolle tv-drama’s van alle tijden. ‘The X-Files’ is met negen seizoenen de langstlopende scifi-serie in de televisiegeschiedenis en sleepte maar liefst 16 Emmy Awards, vijf Golden Globes en een Peabody Award in de wacht. In het tiende zesdelige seizoen moeten special agents Scully en Mulder weer samenwerken om een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken te onderzoeken.

THE X-FILES | VANAF JANUARI OP FOX

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rose Milk
Rose Milk
7 jaren geleden

Heeel gaaf dat ze het originele duo van acteurs erin hebben gehouden. Ik weet nog goed dat ik naast de programma’s op Discovery Channel dit één van de meest mysterieuze dingen op tv vond.

Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Ik ga de mini serie zeker wel kijken. Kan echt niet wachten. Zou wel leuk zijn als ze deze infographic als poster uitbrengen. 🙂

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x