Home Tags The X-files

Alles over: The X-files

The X-Files is een Amerikaanse sciencefiction/horror/mystery-televisieserie begonnen in 1993. De tv-serie is bedacht door Chris Carter.

video

The X-Files keert terug, trailer seizoen 11

Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) terug voor 10 nieuwe episodes van The X-files, in 2018 zendt FOX seizoen 11 uit.

The X-Files keert terug voor elfde seizoen op FOX

Begin 2018 gaat tv-zender FOX The X-Files seizoen 11 uitzenden. De opnames van die 10 gloednieuwe afleveringen starten deze zomer.
The X-Files Origins IDW Comics

The X-Files: Hoe waren de tienerjaren van Mulder & Scully?

The X-Files: Origins comic brengt ons naar de jeugd van Fox Mulder en Dana Scully. Voordat ze bij de FBI zaten, zaten ze al in de vreemde zaken.

Kijk de eerste minuut van de nieuwe The X-Files

The X-Files tv-serie keert 28 januari terug bij FOX. De eerste minuut rondom special agents Scully en Mulder is nu te zien via Youtube
X-Files infographic

Infographic: The X-files in nummers

Na dertien jaar keert de succesvolle sciencefiction-serie ‘The X-Files’ terug op de Nederlandse televisie bij FOX.
THE X-FILES: Gillian Anderson als Dana Scully en David Duchovny als Fox Mulder.

FOX zendt The X-Files uit in Nederland

Gillian Anderson en David Duchovny keren na 13 jaar terug als special agents Dana Scully en Fox Mulder in The X-Files bij de Nederlandse tv-zender FOX.

Welke horrorseries komen er in 2016 aan?

In Amerika is ondertussen het nieuwe TV-seizoen begonnen. Om door de bomen het bos te kunnen zien, zetten wij op een rijtje naar welke...

The X-files trailer: The Truth Is Still Out There

Gillian Anderson en David Duchovny keren na 13 jaar terug als special agents Dana Scully en Fox Mulder in The X-Files bij de Amerikaanse tv-zender FOX.

Fox maakt comebackdatum The X-Files bekend

Op zondag 24 januari 2016 gaat in de VS een nieuw, 6-delig seizoen van de legendarische SF- en horrorreeks The X-Files van start.
X-Files reboot

X-files: keren Mulder en Scully terug op tv?

Fox heeft laten weten dat ze in gesprek zijn met de schrijver van The X-Files, Chris Carter voor een nieuw X-Files project.

The X-Files krijgt een bordspel

Fans van The X-Files kunnen binnenkort ook zelf in de huid kruipen van de FBI-agenten, deze zomer komt het bordspel van The X-Files uit.
x-files 30 days of night comic

Tool gitarist Adam Jones tekent X-Files/30 Days of Night comic

Op dit moment legt Tool gitarist Adam Jones de laatste hand aan een crossover tussen X-Files en 30 Days of Night, mét agents Mulder en Scully.