Interactieve horrorserie L.A. Macabre vanaf 2 oktober bij Horrify

L.A. Macabre gaat over een groep vrienden die een documentaire maken over een mysterieuze sekte in Los Angeles. De mini-serie volgt een uniek format van transmedia storytelling, waarbij de afleveringen worden ondersteund door vlogs van de hoofdpersonages. De clues om het mysterie te ontrafelen zijn verspreid over deze verschillende video’s, die als puzzelstukjes samengevoegd moeten worden.

L.A. Macabre | Coming soon to Horrify

Het verhaal is sterk geïnspireerd op Charles Manson en de Manson Family. Het is dit jaar precies 50 jaar geleden dat de Manson-moorden hebben plaatsgevonden. Door te linken aan waargebeurde evenementen en de documentaire-stijl van filmen, probeert regisseur Dan Ast een gevoel van realiteit over te brengen, waardoor de grens tussen feit en fictie vervaagt. Horrorliefhebbers kunnen vanaf 2 oktober beginnen aan deze mysterie-speurtocht, wanneer de serie in première gaat in de Benelux op Horrify.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x