Beleef de interactieve trailer van zombie-game Dying Light

Het is alweer even geleden dat we aandacht besteden aan de zombie-game Dying Light en de hij komt al 29 januari uit. De game is gemaakt door Techland en je zult qua looks veel overeenkomsten zien met Dead Island, de gameplay belooft echter compleet anders te zijn. Een voorproefje is te ‘beleven’ via deze interactieve trailer:

Dying Light - Interactive Video

De officiële omschrijving van de game luidt:
Dying Light gameDying Light is een first person/actie-horrorgame en speelt af in een open wereld. Overdag moeten spelers door de stedelijke omgeving rennen en klimmen op zoek naar goederen. Zombies lopen door de straten en vormen een continu gevaar. Het is echter de nacht waar je echt bang voor moet zijn. ’s Nachts wordt de jager de prooi. De geïnfecteerden worden dan agressiever dan ooit tevoren en gaan met hun uitzonderlijke krachten achter je aan. Spelers moeten er alles aan doen om te overleven tot het moment dat de zon opkomt.

Dying Light beschikt over een bijzondere mechaniek. Bewegingen zijn geïnspireerd op ‘free running’. Klimmen, klauteren en springen over daken zijn hierbij een dagelijkse bezigheid. Hierdoor doet Dying Light denken aan Mirror’s Edge, maar dan met een gevaarlijke vijand achter je.

De geïnfecteerden zijn niet het enige gevaar. Naast jouw pogingen grondstoffen en voedsel te vinden, zijn er nog meer mensen zoekende. Niet iedereen is hierbij vredelievend. Wanneer je het gevecht aan moet gaan, heb je een keuze als vuistgevechten en het gebruiken van messen en zwaarden, of je gaat geweren gebruiken. Geluid trekt echter ook ongewenste gasten aan, dus je bent gewaarschuwd.

Kijk ook de Story Trailer:

Dying Light - Story Trailer

En de Intro:
Dying Light - Intro

Dying Light verschijnt 29 januari voor Xbox One, PS4 en PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie