In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

‘Tigers Are Not Afraid’-maker en Del Toro werken aan Weerwolf-western

Filmmaker Issa López werkt samen met producent Guillermo del Toro aan een bovennatuurlijk western met weerwolven!

Vanaf vandaag draait Tigers Are Not Afraid in een select aantal Nederlandse bioscopen, in 2018 won de film de Black Tulip Award bij het Imagine Film Festival. (lees hier onze recensie).

Tigers Are Not Afraid-regisseuse Issa López vertelt tegenover Entertainment Weekly dat ze met producent Guillermo del Toro werkt aan haar volgende film, een weerwolf-western. Het script heeft ze inmiddels geschreven en naar Del Toro verzonden.

Haar inspiratie vanuit goede weerwolffilms, waarvan de met name verwijst naar An American Werewolf in London. De weerwolf staat, zoals ze vertelt, voor het in bedwang houden van het beest in ons. Dat is iets menselijks en past zeker bij deze tijd.

Tigers Are Not Afraid - Nederlandse trailer 1

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//